logo-2-2-e1657008264178-prb4xiv5cxmdc8fxvuhx36iplg7fzo2vdkmsvqsd30

 

Termeni și Condiții

Regalina Plant SRL, firma înregistrată și funcționând în conformitate cu legislația din România, având sediul în Bran, str. G-ral. Traian Mosoiu 19, cam. 1, 507025 Brașov, promoveaza utilizarea mijloacelor și soluțiilor de transport ecologice şi economice, în special a utilizării bicicletei  electrice ca mijloc de transport prin implementarea și promovarea Proiectului BranTrips. 

În acest scop, dumneavoastră („Utilizatorul”) puteți beneficia de o gamă variată de produse şi servicii puse la dispoziție sau promovate de Regalina Plant SRL în cadrul Proiectului BranTrips, în termenii şi condițiile generale specificate în cele ce urmează („Termenii și Condiții Generale”). 

VĂ RUGĂM SĂ CITIŢI CU ATENŢIE TERMENII GENERALI ȘI NOTA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎNAINTE DE ACCESAREA ORICĂROR SERVICII BRANTRIPS. ACCESAREA SERVICIILOR BRANTRIPS VA FI CONSIDERATĂ CA O ACCEPTARE INTEGRALĂ ȘI NECONDIȚIONATĂ A TERMENILOR GENERALI ȘI A NOTEI DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL. 

Preluarea și returnarea bicicletelor – prevederi generale 

Bicicletele se pot închiria și returna de la centrul BranTrips în măsura disponibilității acestora și programului de funcționare. Închirierea este condiționată de prezentarea unui act de identitate și de achitarea sumei aferente. 

Condițiile de preluare a bicicletei, drepturile și obligațiile care se aplică la momentul închirierii sunt cele afișate la centrul de închiriere. Utilizatorii trebuie să se asigure că au înțeles clar care sunt obligațiile și drepturile care li se aplică la momentul utilizării serviciului.   

Anularea comenzii se poate face gratuit cu 24h inainte de ziua pentru care s-a facut inchirierea bicicletelor. Solicitarea trebuie trimisa la adresa de email contact@brantrips.ro. Anularea comenzii transmisa ulterior acestui termen nu mai poate fi procesata, iar suma de bani achitata nu se poate restitui.

Pentru orice neclarități pot fi cerute informații suplimentare operatorilor din centrul BranTrips, prin completarea formularului din pagina „Contact”, la adresa de e-mail sau prin numărul de telefon afișate în pagina „Contact”. 

Datorită specificațiilor tehnice diferite, bicicletele preluate de la centrul BranTrips vor putea fi returnate doar la centrul BranTrips. Returnarea bicicletelor în centrul BranTrips trebuie realizată ținând cont de orarul de funcționare. Este responsabilitatea exclusivă a Utilizatorilor de a se informa în prealabil cu privire la programul de funcționare al centrului BranTrips și de a-și lua măsurile necesare pentru returnarea bicicletelor în timp util.  

Încercare de fraudare prin furnizarea unor informații false sau din neglijență nu restrânge responsabilitatea Utilizatorului, chiar dacă eventualele furturi sau pagube au fost provocate de persoane necunoscute.  Pentru eliminarea acestor situații, BranTrips poate înregistra și folosi imagini video preluate de la sisteme electronice de monitorizare și detectare a activităților desfășurate în proximitatea în care vă aflați.  

Defecțiuni 

În cazul unei defecțiuni sau imposibilități de a aduce bicicleta în timp util, Utilizatorul poate solicita preluarea bicicletei de către personalul BranTrips prin Serviciile de Asistență, cu condiția achitării unei taxe suplimentare.  

Utilizatorul poate returna bicicleta, fără costuri suplimentare, într-un interval de 10 minute de la preluare, dacă semnalează o defecțiune preexistentă preluării inițiale. Într-o asemenea situație va fi posibilă preluarea unei noi biciclete. 

În cazul unei returnări în termen de 10 minute de la preluare, Utilizatorul va putea semnala telefonic constatarea unei defecțiuni si va putea schimba bicicleta sau renunța la Serviciul de Închiriere. Pentru evitarea oricărui dubiu, schimbarea bicicletei în aceste condiții nu se va aplica în cazul defecțiunilor cauzate de Utilizator. 

DREPTURILE ŞI OBLIGAŢIILE GENERALE ALE UTILIZATORULUI 

Utilizatorul are dreptul de a accesa oricare dintre serviciile BranTrips exclusiv pentru uzul propriu. Excepție fac minorii cu vârsta sub 14 ani pentru închirierea de biciclete în condițiile detaliate în Termenii și Condițiile Generale BranTrips. În această situație, obligațiile de mai jos, din sarcina Utilizatorului, vor fi extinse și în ceea ce privește acțiunile minorilor cu vârsta sub 14 ani pentru care își asuma responsabilitatea. Utilizatorul va fi exclusiv și integral responsabil pentru toate și orice consecințe, plângeri, solicitări, pierderi, taxe, amenzi, răspunderi, vătămări, costuri, inclusiv costuri cu onorariile avocaților și cu eventuale acțiuni în instanță, de orice natură, indiferent că sunt previzibile sau neprevizibile, cunoscute sau necunoscute, directe sau indirecte. 

Pentru evitarea oricăror dubii, sunteți informat că următoarele practici contravin prezenților Termeni și Condițiile Generale BranTrips, fiind strict interzise: 

  • transportul de pasageri, obiecte voluminoase, substanțe periculoase, participarea la curse, subînchirierea, precum şi desfășurarea de activități cu caracter comercial sau cu titlu profesional, contra cost sau cu titlu gratuit, inclusiv activități de curierat, livrare la domiciliu sau alte activități similare cu orice bicicletă sau trotineta electrică preluată de la centrul BranTrips; 
  • accesarea serviciilor BranTrips dacă vă aflați într-o stare fizică sau psihică necorespunzătoare. Pentru evitarea oricăror dubii, la orice preluare a unei biciclete electrice ca urmare a accesării Serviciilor de Închiriere trebuie să vă aflați într-o stare fizică şi psihică corespunzătoare deplasării cu dispozitivul ales. 
  • suprasolicitarea bicicletei electrice prin impunerea unei sarcini totale, incluzând greutatea Utilizatorului, mai mari de 100 kg; 
  • suprasolicitarea bicicletei prin folosirea acesteia de către mai mult de o persoană în același timp; 
  • utilizarea bicicletei electrice în timpul în care Utilizatorul desfășoară activități precum, convorbiri telefonice, scrierea sau citirea de mesaje text sau de articole de presă, accesarea de platforme sociale și alte asemenea activități care pot distrage atenția de la condusul în siguranță a bicicletei electrice cu consecințe dintre cele mai nefericite; 
  • în orice caz, consumul de băuturi alcoolice, stupefiante sau orice substanțe cu efect sau potențial efect halucinogen vor fi considerate incompatibile accesării serviciilor BranTrips. 
  • Introducerea bicicletei electrice în apă sau utilizarea acesteia în zone inundate, în caz contrar existând riscul apariției unor defecțiuni electrice. 
  • orice conduită necorespunzătoare sau necivilizată, inclusiv violență fizică sau verbală sau orice comportament jignitor, ofensator, recalcitrant sau abuziv față de BranTrips, alți Utilizatori, personalul BranTrips sau față de orice altă persoană, în general.