logo-2-2-e1657008264178-prb4xiv5cxmdc8fxvuhx36iplg7fzo2vdkmsvqsd30

Despre noi

Echipa care te ajută să descoperi locuri noi și să trăiești experiențe memorabile. 

MISIUNE

Pentru că suntem mereu în mișcare și pentru că iubim natura și aventura, misiunea noastră este să asigurăm mobilitatea cu biciclete electrice performante tuturor oamenilor care vor să viziteze zona Bran.

BICICLETELE NOASTRE SUNT ELECTRICE

Noi, BranTrips, suntem un grup de oameni entuziasmați de plimbările pe două roți și ne dorim construirea unei lumi mai ecologice împreună. De aceea, te provocăm să descoperi noi trasee și peisaje uimitoare din comuna Bran și împrejurimile sale pe două roți. Îți punem la dispoziție biciclete electrice eficiente pentru a evada din mediul urban, direct în mijlocul naturii. Tot ceea ce trebuie să faci tu este să îți alegi bicicleta care ți se potrivește. Sperăm ca toți utilizatorii noștri să simtă mândria de a contribui la o lume mai verde. 

E-bike Specialized Turbo Levo – albastră

Alegerea unei biciclete potrivite pentru ieșirile tale în natură implică un proces mai complex decât te aștepți. Motivul pentru care am ales acest model este că indiferent de obiectivele tale, acesta îți va oferi cea mai autentică experiență pe traseu. 

E-bike

Mărime: S3 (M)
Motor: 2.2
Transmisie: 1x12 viteze
Sistem de frânare: Disc > Hidraulică

E-bike Specialized Turbo Levo – neagră

Am ales acest model de bicicletă pentru că a fost proiectat atât pentru plimbările pe drumuri asfaltate, cât și pentru potecile de munte denivelate. Construcția acestei biciclete oferă ciclistului o poziție corectă pentru a putea parcurge trasee lungi. Este o alegere perfectă dacă vrei să simți adrenalina la cote maxime.

E-bike

Mărime: S3 (M)
Motor: 2.2
Transmisie: 1x12 viteze
Sistem de frânare: Disc > Hidraulică

E-bike Specialized Turbo Levo Alloy – gri

Prevăzută cu un cadru rezistent, amortizoare lungi și frâne puternice. Pentru că siguranța ta este pe primul loc, acest model l-am ales pentru a-ți asigura securitatea pe drumurile accidentate de munte. Explorează în siguranță traseele cu o bicicletă sigură și complet echipată.

E-bike

Mărime: S3 (M)
Motor: 2.2
Transmisie: 1x12 viteze
Sistem de frânare: Disc > Hidraulică

E-bike Specialized Turbo Levo – roșie

O astfel de bicicletă este concepută atât pentru a fi utilizată pe drumurile asfaltate, cât și pe terenurile accidentate sau trasee cu obstacole. Bicicleta electrică este asemănătoare bicicletelor cu acțiune manuală, este ușor de utilizat și este extrem de eficientă pentru drumurile lungi.  

E-bike

Mărime: S
Motor: 2.2
Transmisie: 1x12 viteze
Sistem de frânare: Disc > Hidraulică

E-bike Cross Quantum Plus Sportive

Am ales acest model electric pentru că se adresează utilizatorilor care se deplasează în oraș, dar și celor pasionați de off road. Nu se deosebește prea mult de modelul cu care ești familiarizat, fiind dotat în plus doar cu un motor, care se găsește adesea central. Suntem bucuroși că te putem ajuta la pedalat! 

 

E-bike

Mărime: 460 mm (S)
Motor: DU-E7000, 250W, 60Nm
Transmisie: 1x10 viteze
Sistem de frânare: Disc > Hidraulică